Jaké silniční a gravelové novinky najdete v nabídce POC 2024? 

Pro silničáře, kteří řeší každý gram, přináší POC zbrusu novou helmu POC Ventral Lite. V této maximálně odlehčené verzi osvědčeného modelu Ventral Air ukryl POC všechny své inovativní přístupy, nová technická řešení, a hlavně maximální bezpečnost.  

POC Ventral Lite.jpg

Další lehounkou novinkou je přilba POC Octal MIPS poskytující zvýšenou ochranu spánků a zadní části hlavy. EPS vložka je strategicky silnější v nejvíce exponovaných místech a odvětrání je vymyšleno unikátním způsobem, kdy je mnoho malých otvorů nahrazeno menším počtem velkých větracích otvorů. Toto řešení umožňuje větší proudění vzduchu skrz přilbu, což také vede ke zlepšení aerodynamické výkonnosti.  

POC Octal Mips.jpg

Pro gravelové nadšence je zde přilba POC Omne Ultra MIPS, která přebírá spolehlivou ochranu klasické Omne Air Mips a přidává několik upevňovacích bodů, popruhů a suchých zipů na vnější straně, takže jezdec může před jízdou nebo po ní připevnit pláštěnku, jmenovku nebo dokonce uložit věci. Díky integrovanému 360° nastavovacímu systému přilba navíc perfektně sedí na hlavě.  

POC Omne Ultra MIPS.jpg

Vedle přileb a POC tradičně nabízí ve svém sortimentu také vysoce kvalitní oblečení a vychytané doplňky.  

Novinkami pro příznivce gravelu jsou POC Ultra Shorts, které lze nosit přes elastické vložky i samostatně. Mírně hrubší materiál vpředu a lehčí vzadu vytváří dokonalou rovnováhu mezi pevností a ventilací pro větší pohodlí i bezpečnost. Dvě přední kapsy, kapsy na stehnech a jedna zadní poskytují dostatek prostoru pro nezbytné maličkosti.  

POC Ultra Cargo Bib Shorts.jpg

Druhou možností pro gravelová dobrodružství, jsou kalhoty POC Ultra Cargo BIB. Na bočních panelech mají měkkou a extra odolnou hedvábnou tkaninu jako přirozenou výztuž, která poskytuje další vrstvu ochrany v oblastech nejvíce ohrožených zraněním v případě pádu. Delší dobrodružství vyžadují více vybavení, které spolehlivě uložíte do kapes na stehně a na zádech. Vycpávka má silikonové vložky pro lepší tlumení vibrací a pro zvýšené pohodlí také centrální kanál poskytující zvýšený průtok krve. 

POC The Supreme Rain Jacket.jpg

Pro deštivé dny pak POC přichystal nekompromisní voděodolné oblečení, kterému vévodí bunda POC The Supreme Rain Jacket pyšnící se skvělými parametry nepromokavosti a prodyšnosti (20 000 mm vodního sloupce a 50 000 g/m2/24h), anatomickým střihem, reflexními prvky a neuvěřitelně nízkou hmotností (85 g ve vel. M). Vše lze zabalit do kapsičky na límci a uschovat do brašny pod sedlem Vaší silničky. Lehčí a skladnější zcela nepromokavou a prodyšnou bundu na trhu nenajdete!  
 
Více informací na www.pocsports.com